Wetenschap

Onderzoek van de Purr doctors

Samen met dr. Marsha L. Reijgwart (bioloog, wetenschapper en kattengedragstherapeute) doe ik wetenschappelijk onderzoek naar gedrag en welzijn van katten.

Actuele onderzoeken

Er zijn op dit moment geen vragenlijsten beschikbaar. We zijn druk bezig met de analyse van de voorgaande drie vragenlijsten.

Wil je geen nieuws of onderzoek? Volg ons dan op onze Facebook-pagina.

Aanmelden voor onderzoek

Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor onze onderzoeken naar gedrag, welzijn en gezondheid van katten? Meld je dan aan voor het Nederlandse katten cohort. Stuur een e-mail met je e-mailadres naar: info@purrdoctors.nl

Katten Kenniscentrum Nederland

Het Katten Kenniscentrum Nederland biedt betrouwbare en onderbouwde kattenkennis. Variƫrend van praktische tips over kattengedrag en informatie over gezondheid en ziekte. Ook voor de wetenschap achter het nieuws ben je bij het Katten Kenniscentrum aan het goede adres. Het Katten Kenniscentrum Nederland richt zich op katteneigenaren, dierenartsen, asielen en andere kattenliefhebbers met als doel door kennisvergroting het welzijn van kat en eigenaar te verbeteren.

Als auteur voor het Katten Kenniscentrum Nederland schrijf ik artikelen over natuurlijk kattengedrag, emoties, gedragsproblemen (en oplossingen) en de relatie tussen eigenaar en kat.