Professionals

Lezingen

Als professional wil je je kennis over kattengedrag kennis up-to-date houden. Ik help je daar graag bij door het geven van een lezing op jouw dierenartspraktijk, kattenopvang of asiel. Je kunt denken aan:

• kat-vriendelijk inrichten van praktijk of asiel
• herkennen van angst, stress, agressie en pijn
• stress-vrij hanteren van katten
• vuurwerkangst bij katten
• voorbereiding nieuwe kat, hond, baby, verhuizing
• Panksepp’s zeven emotionele systemen

Ook een lezing op maat, waarbij je zelf één of meerdere onderwerpen aandraagt, is mogelijk. Neem bij interesse contact met mij om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Telefonische overleg voor dierenartspraktijken

Voor dierenartspraktijken ben ik beschikbaar voor vragen over (mogelijke)gedragsproblemen van katten van jouw cliënten. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak. Indien nodig kun je cliënten doorverwijzen naar mijn praktijk. Wanneer de eigenaar toestemming geeft, ontvangt de dierenartspraktijk een kort verslag van het probleem, de diagnose en de gegeven adviezen.

Telefonische overleg voor asiel/kattenopvang

Voor asielen en kattenopvangcentra ben ik beschikbaar voor vragen. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Telefonisch overleg voor collega-gedragstherapeuten

Soms is een probleem erg complex en wil je even sparren met een collega. Zie je misschien iets over het hoofd? Klopt je diagnose? Hoe breng je een ingewikkeld advies over aan de eigenaar? Tijdens een telefoongesprek van maximaal 30 minuten bespreken we je casus. Ook voor gedragstherapeuten in opleiding. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.