Diensten

Diensten voor eigenaren

Wanneer je algemene vragen hebt over je kat, of over haar leefomgeving, kan ik je helpen in een adviesgesprek. Dit kan telefonisch, via Skype, Google Meet of bij je thuis. Een adviesgesprek is bedoeld om problemen te voorkomen. Je kunt hierbij denken aan het voorbereiden van jouw kat op een baby, een nieuwe kat, een hond of een verhuizing. Daarnaast kan ik je inzicht geven in het gedrag van jouw kat en hoe je ongewenst gedrag kunt voorkomen en gewenst gedrag kunt stimuleren. Tijdens de ‘Purrfect Home Check’ kom ik bij je thuis en geef ik advies hoe jij je huis zo ‘purrfect’ mogelijk kunt inrichten. Kijk voor meer informatie op de pagina Advies.

Wanneer er sprake is van probleemgedrag (zoals krabben aan de bank, sproeien, poepen of plassen buiten de bak, kaal likken of eten van plastic) is gedragstherapie vaak noodzakelijk. Hiervoor kom ik bij je thuis en observeer ik jouw kat in haar natuurlijke omgeving. Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het inroepen van hulp wanneer je kat gedragsproblemen vertoont. Hoe langer een probleem duurt, hoe lastiger het is om het gedrag van de kat te veranderen. Kijk voor meer informatie op de pagina Gedragstherapie.

Op de pagina Tarieven vind je meer informatie over de kosten. Op de pagina Contact staat beschreven hoe en wanneer je mij kunt bereiken.

Diensten voor professionals

Dierenartspraktijken, asielen en opvangcentra kunnen Katsgewijs benaderen voor overleg over (mogelijke) kattengedragsproblemen. Voor collega gedragstherapeuten ben ik ook beschikbaar voor overleg. Kijk voor meer informatie op de pagina Professionals.

Op de pagina Tarieven vind je meer informatie over de kosten. Op de pagina Contact staat beschreven hoe en wanneer je mij kunt bereiken.

Algemene voorwaarden, klachtenregeling en privacyverklaring

De algemene voorwaarden van mijn diensten en hoe ik omga met klachten zijn beschreven in mijn Algemene Voorwaarden en mijn Klachtenregeling. Hoe ik om ga met de gegevens die je aan mij verstrekt staat beschreven in mijn Privacyverklaring.