Advies

Wanneer je algemene vragen hebt over katten, over specifieke gedrag of over de leefomgeving van jouw kat(ten) kan ik je helpen in een adviesgesprek. Daarnaast kan ik je helpen bij de voorbereiding van jouw kat op een baby, een nieuwe kat, een hond of een verhuizing. Ook kan ik je inzicht geven in het gedrag van jouw kat en hoe je ongewenst gedrag kunt voorkomen en gewenst gedrag kunt stimuleren.

Een adviesgesprek is bedoeld om problemen te voorkomen. Vaak kun je met een aantal kleine aanpassingen ervoor zorgen dat ‘ongewenst’ gedrag afneemt of niet erger wordt. Bij ernstige of langdurige gedragsproblemen is gedragstherapie noodzakelijk. Wanneer we tijdens een adviesgesprek concluderen dat gedragstherapie noodzakelijk is, krijg je korting op een traject.

Een adviesgesprek kan per telefoon, online (via Skype of Google Meet) of bij je thuis. Het is mogelijk om een schriftelijk verslag van het gesprek en de besproken adviezen te ontvangen, hier zijn extra kosten aan verbonden.

Advies per telefoon of online

Tijdens een telefonisch/online adviesgesprek (ca. 30-45 minuten) bespreken we jouw vragen. Een telefonisch adviesgesprek is aan te raden wanneer je algemene vragen hebt over het gedrag van je kat maar ook bij eenvoudige problemen kan een adviesgesprek nuttig zijn.

Telefonisch advies met videobeoordeling

Wil je uitleg over het gedrag van je kat? Of vertoont je kat vreemd gedrag en weet je niet of het normaal is? Ik kan je helpen door video opnames (max. 10 min.) van het gedrag van jouw kat te analyseren. We bespreken de uitkomst van de analyse tijdens een telefonische afspraak (ca. 30-45 min.). 

Advies aan huis

Tijdens het huisbezoek van ca 45-60 minuten kun je vragen stellen over het gedrag van jouw kat(ten). Een advies aan huis is aan te raden wanneer je gaat verhuizen of je kat wilt voorbereiden op een baby.

Exclusief bij Katsgewijs: de ‘Purrfect Home Check

Tijdens de Purrfect home check kom ik bij je thuis en bekijk ik volgens mijn Purrfect Home Checklist de leefomgeving (binnen als buiten) van jouw kat(ten). Tijdens het bezoek krijg je tips hoe je de ‘purrfecte’ leefomgeving kunt creëren. Het huisbezoek duurt ongeveer een uur. Je ontvangt na het huisbezoek alle tips per e-mail.